Sprache waehlen

Mirë se vini

Është kënaqësi, që jeni këtu. Pavarësisht se prej nga vini, se cilit besimi fetar i përkisni dhe sesa gjatë do të qendroni në Gjermani: Ne ju urojmë mirëseardhje të përzemërt!

Kemi përgatitur tekste dhe filma, të cilët përmbajne informacione dhe mundësi kontakti të dobishme për ju. Në këtë mënyrë dëshirojmë t‘ju ndihmojmë që të njiheni dhe të ambientoheni mirë me këtë vend.