Filma dhe tekste të shkurtër, që përmbajnë bazat e mënyrës së jetesës në Gjermani

Këtu do të gjeni një përzgjedhje të filmave dhe teksteve, që duhet t´ju vijnë në ndihmë refugjatëve për të kuptuar më mirë mënyrën gjermane të jetesës. Temat e përzgjedhura janë sqaruar në mënyrë të qartë dhe disa pjesë janë të lidhura me bazat e krishtera në Gjermani. Në këtët mënyrë mund të lindë një dialog mes refugjatëve dhe vendit apo shoqërisë tonë. Filmat dhe tekstet mund ti shkarkoni. Ato janë për shembull shumë të përshtatshëm në raste kur njerëzit takohen në kafe, kur mblidhen në mbrëmje së bashku apo edhe në rast festash.

Gjatë javëve në vijim ne do të shtojmë edhe tema të tjera. Ia vlen pra ti hidhni herë pas here një sy faqes Deutschland-Begleiter.de

Ihr Browser ist stark veraltet

Bitte aktualisieren Sie Ihren Browser!