Sprache waehlen

ofertat

Këtu gjeni një listë me personat e kontaktit përsa i përket iniciativave dhe kishave, që dëshirojnë t´ju shoqërojnë në hapat tuaj të parë të qëndrimit në Gjermani. Ata mund t´ju ndihmojnë praktikisht duke ju shoqëruar në takimet zyrtare nëper zyra apo për vizita tek mjeku apo edhe mundësi per të gjetur veshmbathje. Këtu do të gjeni gjithashtu edhe aktivitete sportive, kafene të hapur për të gjithë, shërbesa dhe mundësi për përkujdesje shpirtërore. Në këtë mënyrë ju mund të krijoni një përshtypje se ku mund të gjeni aktivitete të ndryshme apo oferta në gjuhën tuaj afër vendndodhjes suaj.

Me qëllim që të gjeni se cilat iniciativa apo kisha ndodhen afër vendndodhjes suaj, atëherë shkruani adresën e saktë, kodin postar si dhe qytetin në formularin e mëposhtëm të kërkimit:

Filtrim sipas ofertave:

Oferta në mbarë Gjermaninë

Ndihmë në situata emergjence (rrezik, dhunë,...)
Informacione bazë në shumë gjjuhë
Këtu ndodhet një përzgjedhje