ofertat

Këtu gjeni një listë me personat e kontaktit përsa i përket iniciativave dhe kishave, që dëshirojnë t´ju shoqërojnë në hapat tuaj të parë të qëndrimit në Gjermani. Ata mund t´ju ndihmojnë praktikisht duke ju shoqëruar në takimet zyrtare nëper zyra apo për vizita tek mjeku apo edhe mundësi per të gjetur veshmbathje. Këtu do të gjeni gjithashtu edhe aktivitete sportive, kafene të hapur për të gjithë, shërbesa dhe mundësi për përkujdesje shpirtërore. Në këtë mënyrë ju mund të krijoni një përshtypje se ku mund të gjeni aktivitete të ndryshme apo oferta në gjuhën tuaj afër vendndodhjes suaj.

Me qëllim që të gjeni se cilat iniciativa apo kisha ndodhen afër vendndodhjes suaj, atëherë shkruani adresën e saktë, kodin postar si dhe qytetin në formularin e mëposhtëm të kërkimit:

njohje automatike e vendndodhjes
Kërkim i gjerë

Filtrim sipas ofertave:

Oferta në mbarë Gjermaninë
Ndihmë në situata emergjence (rrezik, dhunë,...)
Informacione bazë në shumë gjjuhë
Këtu ndodhet një përzgjedhje

Oferta të disponueshme në gjithë Gjermaninë

Dhunë, krime
Policia: Tel. 110
Zjarr, rrezik jete, urgjenca mjekësore
Emergjenca: Tel. 112
Sulme me motive fetare
Këshilli Qëndror i të Krishterëve Orientalë në Gjermani:
zocd.de
Tel. 089 309040 210
Dokumentimi i incidenteve - Open Doors:
Tel. 6195 6767 255
Informacione nga Zyra Federale për Migracionin dhe Refugjatët
bamf.de/DE/Infothek/infothek-node.html
Shkrime të krishtera falas në shumë gjuhë
Orientierung: M:
medienangebot.orientierung-m.de
Tel. 0231 586949 70
Distribution cards, christian postcards in refugee languages
VisioM:
deutschland-begleiter.de/bestellen
Tel. 06403 776 716 0

    Ihr Browser ist stark veraltet

    Bitte aktualisieren Sie Ihren Browser!